Andre ting at lave i en carport

23 november 2020
Anders Lundtang Hansen

En carport er jo oftest lavet med det formål at have et sted at parkere ens bil, hvor stedet er en mellemting mellem en garage og den åbne himmel. Her er ikke varmt, men bilen står i læ, og det regner ikke direkte på den, men der kan godt opbygge sig en stor bunke sne op foran den.

Derfor vælger man da også ens carport efter dette formål for øje, og det kan du læse lidt mere om på https://husblog.dk/enkelt-vs-double-carport-hvad-skal-du-vaelge/

Men der er jo også andre ting, som man kan lave ude i denne carport, når den ikke er optaget af biler, og det er noget af det, som vi vil se nærmere på i denne artikel.

Gør det hyggeligt ude i den carport

Som det første kan man pynte den op med lyskæder eller lignende, så man for eksempel kan se på lang afstand, at det er inde i det her hus, at festen den foregår.

Man kan også omdanne ens carportområde til et sted, hvor man sælger limonade eller lignende, men det er nok mest praktisk, hvis ens carport ligger lige ud til vejen, så der kommer kunder forbi, og ellers må man guide med skilte.

Dernæst kan man også udvide denne forretning med blandt andet at holde loppemarked eller lignende lige her, hvor man måske kan få plads til det meste i carporten, og ellers kan denne være udgangspunktet for loppemarkedet.

Hvis det er godt vejr, så kan man opstille en lille scene under carporten, hvor man kan lave alt fra teater til poesioplæsning og koncerter.

Det er jo også et godt egnet sted til lige at mødes med naboen over en øl eller lignende, og man kan jo passende stille et par havestole op her, så man kan sidde ned – og så påvirker det jo ikke en, hvis der så også er nedbør.

 

Flere Nyheder