Flotte træterrasser – en pryd for haven

24 august 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et skønt hus med en dejlig stor have? Så er du faktisk privilegeret – især i de varme sommer måneder hvor de lange solskins dage kan tilbringes i haven. Og så har du muligheden for at få opført en flot træterrasse.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Mange bolig ejere giver sig selv i kast med opførelse af træterrasse. En god del af disse glade gør det selv mænd finder hurtigt ud af at dette ikke er en opgave for amatører. En træterrasse er temmelig krævende når det handler om at skabe en stabil og holdbar konstruktion, samtidig med at resultatet gerne må være smukt at se på.

Du bør for eksempel være opmærksom på jordbunds forholdene hvis du vil være sikker på at din nye træterrasse ikke synker, og samtidig sørge for at trædækket hviler på et solidt fundament således at hele terrassen ikke braser sammen. Og så skal din nye træterrasse selvfølgelig være fremstillet af massivt træ som er behandlet således at det kan modstå vind og vejr.

Lad Kun Terrasser ApS bygge din nye træterrasse

Vil du være helt sikker på et smukt og holdbart slut resultat bør du overlade opførelse af træterrasse til de professionelle. Hos Kun Terrasser ApS finder du en dygtig faglært tømrer som har specialiseret sig inden for design og konstruktion af træterrasser. Kun Terrasser ApS har igennem mange år hjulpet kunder i fortrinsvis Nordsjælland med at skabe imponerende smukke og lækre træterrasser som beriger en hver have.

Når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS forestå formgivning og opførelse af din nye træterrasse er du garanteret et prima produkt som du kan have stor glæde af i mange år. Du kan se eksempler på Andreas la Cours tidligere arbejde, og kontakte Kun Terrasser ApS via hjemmesiden https://www.kun-terrasser.dk/ 

Flere Nyheder