Sundt og lækkert tilbehør

Grøntsagen broccoli deler ofte vandende ved middagsbordet. Især børn og grøntsagsforskrækkede voksne kan være svære at lokke til at spise den klassiske broccolibuket. Her kommer broccolisalat som sendt fra himlen. Ved at putte broccolien i en salat med for eksempel bacon, får du simpelthen de mest skeptiske af dine gæster til også at smage på din broccoli. Dette er der meget fornuft i, da denne grøntsag indeholder masser af mineraler, antioxidanter og vitaminer. Du får altså med en god broccolisalat muligheden for at servere noget meget lækkert tilbehør til måltidet, samtidig med, at dem du deler måltid med, får noget utroligt sundt og nærende på deres tallerken. Hvordan du så vil lave din broccolisalat, det kan du finde inspiration til i net-kogebogen Alletiders Kogebog.

Broccoli med bacon eller solsikkekerner

Den store fordel ved broccolisalat er, at den kan laves på lige den måde, som du ønsker det. I net-kogebogen Alletiders Kogebog finder du over 30 forskellige opskrifter på en broccolisalat. Det betyder i praksis, at denne salat for eksempel kan laves på en måde, så den tager hensyn til dem, der ikke spiser bacon, men i stedet foretrækker deres salat med solsikkekerner. I opskriftssamlingen fra Alletiders Kogebog finder du nemlig både en broccolisalat med nødder, rosiner og mandarin, en lignende med majs og peberfrugt. Endelig finder du også herreudgaven med peanuts og bacon. Denne praktiske salat kan altså fuldstændig varieres efter, hvem du har inviteret til middag.

Salatopskrifter af enhver slags

En broccoli kan både koges, stuves, gratineres eller steges. Men den bliver aldrig mere populær hos din familie eller gode venner, som når du serverer den rå i en salat. Her er det helt oplagt at starte madlavningen på Alletiders Kogebog. For her er der ikke bare mange opskrifter på broccolisalat, de varierer også i sådan en grad, at en af opskrifterne altid vil passe til de præferencer, dine middagsgæster måtte have.