Kan man pakke forskellige sager sammen til fragt til udlandet?

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis man er et større firma, der skal have sendt en forsendelse til udlandet, så gør man det som regel med et større parti, da man kan spare penge på den måde ved at sende så meget i samme omgang, frem for at man sender det i små portioner.

Det kan så være den samme vare, eller man sammensætter nogle forskellige varer, der sendes, så man får sendt de ting til udlandet, som der er brug for.

De skal måske sælges i udlandet, eller man sælger noget præfabrika, som der skal samles til noget større og sendes videre – eller retur, som man så kan sende.

Men det kan jo også tænkes, at man er en privatperson, der skal have sendt en masse forskelligt af samme omgang. Kan man så gøre dette?

Det kommer meget an på, hvad der er tale om, for nogle ting kan/må man bare ikke sende sammen.

Hvad skal du havde fragtet til udlandet af forskellige sager?

For du kan jo også spare penge ved at sende flere ting samtidigt, men hvis der nu er tale om fødevarer, så er der strenge regler for, hvordan man sender den slags, og hvor man sender det hen.

Måske kan det blive fordærvet på vejen, og det kan inficere med bakterier og sygdomme på de andre ting, som der bliver sendt af både ens egne varer og andres.

For de fragtfirmaer forsøger jo også at være økonomiske, så de sender jo sjældent bare dine varer alene, med mindre du har betalt for en hurtig forsendelse, så der skal samles meget sammen, så det kan svare sig at sende.

Og man kan for eksempel jo ikke sende levende dyr under de samme omstændigheder, som man for eksempel sender tøj.

Derfor skal man tænke sig en del om, hvad man sammensætter til fragt til udlandet.

Man kan i den forbindelse bede www.nanissen.dk om at sende ens gods.

Flere Nyheder