Lån online til dine behov

30 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Forstil dig, at du midt imens du sidder og arbejder seriøst ved din bærbar, så vælger den at gå i stykker, og den er ikke til at lave. Ikke til et beløb, hvor det giver mening, i hvert fald. Heldigvis er der hjælp at hente, så du hurtigt og nemt kan forsætte dit arbejde.

Du har mulighed for at låne pengene til en ny direkte i butikken eller også kan du låne i en online bank. Mange butikker har en aftale med en online bank, f.eks. Ikano bank, hvor de tilbyder deres kunder muligheden for at låne til køb af varer i butikken.

Rentefrie forbrugslån

Mange butikker tilbyder endda rente og i nogle tilfælde gebyrfrie forbrugslån. Det betyder at du kan købe en ny computer nu og stort set gratis afbetale den af over den næste stykke tid. At lånet ikke er helt gratis skyldes at der er et oprettelsesbeløb i forbindelse med lånetagelse. Det er her banken blandt andet tjener sine penge.

Et andet område bankerne tjener penge, er hvis du glemmer at betale et afdrag til tiden eller hvis du ikke kan betale. Det koster mange penge ikke at betale. Men husker du at betale til tiden er det et godt og billigt lån, som kan løse dit behov hurtigt og effektivt.

Rent praktisk er der ikke den store forskel om du låner direkte i banken eller i butikken, hvis man ser bort fra har du lånt i butikken, så skal pengene bruges i butikken. Har du lånt direkte i en online bank, kan du selv bestemme hvor du vil bruge pengene henne. Det medfører også en risiko for at du ender med at bruge pengene på noget andet end planlagt. Online banker stiller ikke krav til hvordan du bruger penge, men de anbefaler at du bruger dem som planlagt.

Flere Nyheder