3 grunde til at lære SQL

19 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Når man interesserer sig for teknik, hvordan det hele hænger sammen, og hvordan man kan lave ting fra bunden på en computer, så er SQL en god egenskab at have med i bagagen. Her i indlægget får du 3 gode grunde til, at du bør lære SQL, hvis du interesserer dig for teknik.

Det bruges overalt

SQL databaser bruges overalt, ligegyldigt om det er til en app til en hjemmeside, eller til noget andet der er koblet op på en database. En SQL database bruges til at opbevare brugerinformationer, informationer på hjemmesiden, alle de tekster du ser her på hjemmesiden og meget mere. Så hvis du lærer SQL er du godt stillet ift. at kunne opsætte en database til en online portal.

Det forsvinder ikke sådan lige

SQL databaser er blevet brugt igennem mange år, og det vil de fortsætte med at blive. Der er så mange ting der er koblet op på en SQL database, at det er utænkeligt, at de stopper med at blive brugt inden for den nærmeste fremtid. Derfor kan du være fremtidssikret, hvis du vælger at lære at bruge SQL.

Det kan give dig et job

Med den digitale udvikling, så er der med garanti et sted de kan bruge dig, hvis du er skide dygtig til SQL. Derfor kan det være med til at sikre et job til dig, og sikre din fremtid. Hvis du bliver ekspert på området, så vil du potentielt set kunne gøre dig selv uerstattelig for virksomheden, da alle databaser ikke bygges op på samme måde.

Konklusion

Der er mange gode grunde til, at man bør tilføje SQL til sin værktøjskasse af ting man kan finde ud af. Det kan fremtidssikre en, men også gøre det muligt for en, at lave ting fra bunden helt selv. Derfor anbefaler vi, at man tilmelder sig et kursus i SQL hurtigst muligt!

More articles