3 tips til nem aftensmad

26 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Hvis du er træt af, at det altid skal tage så lang tid at lave aftensmad, så findes der altså nogle lette alternativer, så du stadig kan få god aftensmad. Vi har lavet en liste med tre bud på, hvordan du hurtigt kan få aftensmad. Det er især smart, hvis du har travlt og ikke har overskud til at stå og lave mad, når du kommer hjem. Læs med herunder, hvis du vil vide mere. 

måltidskasser

Måltidskasser

En trend der er blevet mega populær er måltidskasser. Måltidskasser fungerer således, at du vælger et antal måltider inde på hjemmesiden, hvorefter du så modtager din måltidkasse med de valgte retter. Du kan også se, hvor lang tid det tager at lave hver ret, så du kan vælge dem, der passer ind i dit skema. Når du modtager maden, så er den anrettet i de præcise mål, så der ikke bliver madspild, hvilket er super smart. 

Hvis måltidkasser lyder som noget for dig, så kan du blandt andre tjekke https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/ ud.

Takeaway 

Hvis overskuddet til at lave mad er helt væk, så er der jo også takeaway som løsning. Det er lidt dyrere, men du skal til gengæld kun ud til døren, åbne op og tage imod maden. Det bliver ikke lettere end det. Du kan også vælge mellem alverdens mad. Hos de forskellige sider, såsom Justeat og Wolt, kan du se, hvad du kan bestille, men du kan være sikker på at der er alt lige fra McDonalds til asiatisk mad. 

Rester

Selvom du måske er træt af at stå og lave mad, så kan det være en god måde at planlægge resten af din uges aftensmad på. Du kan for eksempel lave en kæmpe portion mad, og dele det op, så der er rester til flere dage fremadrettet. Du kan også lave en madplan, så du har overblik over, hvad du skal have lavet hver dag. 

More articles