Find en professionel gulvmand til din gulvafslibning i Greve

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når dot trægulv bliver så slidt, at du ikke længere kan få det rent ved almindelig gulvvask, er der kun én måde, hvorpå det kan blive pænt og ensartet i overfladen igen. Denne vej går gennem en grundig gulvafslibning med efterfølgende behandling med eksempelvis sæbe, lak, lud, maling eller olie, alt efter hvor megen tid, du har tænkt dig at skulle bruge på pleje og vedligehold. Og så er det bare om at få fat på en dygtig gulvmand, som kan klare ærterne for dig.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel håndværker til at foretage gulvafslibning?

Det kan betyde en stor forskel i kvaliteten af din gulvafslibning, om du vælger selv at varetage opgaven, eller om du vil overlade det slidsumme og tunge arbejde til en erfaren gulvmand. En dygtig fagperson med speciale inden for gulvafslibning og efterbehandling af trægulve har bedre og stærkere forudsætninger for at opnå det eftertragtede smukke og ensartede resultat, end du selv har.

Det siger sig næsten selv, at en person, som igennem mange år har arbejdet professionel med behandling af trægulve – her under gulvafslibning og gulvafhøvling – vil kunne opnå bedre resultater på kortere tid. Og faktisk kan det nærmest ikke betale sig selv at udføre en gulvafslibning. Du skal regne med, at du skal bruge tid på at fragte din lejede gulv slibemaskine frem og tilbage, og selvfølgelig på selve opgaven.

Ud over omkostningen ved leje af slibemaskine til gulv, skal du også selv stå for indkøb af tilbehør og materialer til såvel gulvafslibningen som til den efterfølgende behandling. Regner du dertil dit tidsforbrug om i arbejdstimer, vil det med stor sandsynlighed vise sig, at den bedste beslutning er at lade en professionel håndværker forestå opgaven. Du får det optimale resultat og den mest kvalificerede vejledning – og du slipper selv for besværet.

Du kan finde din lokale gulvmand på gkservice.dk

More articles