Kompetent og billig ejendomsservice i København

10 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for driften af ejendommen tilhørende din bolig forening? Så kan du med fordel kontakte et ejendomsservice firma.

Hvorfor benytte ejendomsservice?

Der er rigtig mange fordele ved at have et ejendomsservice firma som nærmeste allieret når det handler om drift og vedligeholdelse af den bygning hvori din bolig forening har til huse. Et ejendomsservice firma er ikke blot en tilfældig vicevært som fejer blade og sørger for at skifte pæren i opgangen. Selv om disse to opgaver er blandt af de mest nyttige og synlige af slagsen udfører en vicevært fra et ejendomsservice firma meget andet og mere end det.

Først og fremmest er den tilknyttet vicevært beboernes direkte kontakt til alt hvad der hedder håndværkere og fagfolk som kan varetage førstehjælp i forbindelse med eksempelvis sprungne vandrør, rotte invasion eller smadrede vinduer. Det kan ikke nytte noget at beboerne selv skal hænge i røret og arrangere en autoriseret VVS installatør, en rottefænger eller en glarmester.

Her skal beboerne vide at de trygt kan kontakte ejendomsservice bureauets vicevært, som hurtigt vil kunne træffe de nødvendige foranstaltninger. På den måde skal foreningens beboere kun bruge eet telefonnummer som de kan henvende sig på uanset problemets art og opståen.

Der ud over er viceværten ansvarlig for at holde trappeopgange og øvrige fælles arealer rene og pæne samt vedligeholde grønne områder i tilknytning til ejendommen. En vicevært fra et ejendomsservice firma vil typisk have kontakt til dygtige trappevaskere, vinduespolerere, gartnere og andre som kan hjælpe med den side af sagen.

Din vicevært stiller gerne sin arbejdskraft og ekspertise til rådighed i forbindelse med oprydnings projekter – for eksempel i kælderen, i gården eller på loftet. Og så er det som oftest viceværten som koordinerer akutte opgaver som for eksempel snerydning og saltning af fortov foran bygningen.

Du kan få kvalificeret hjælp til ejendomsservice i København hos Dahlin Ejendomsservice ApS – læs mere på dahlin-ejendomsservice.dk

More articles