Få hjælp til privat byggeri eller entreprenør opgaver hos din vognmand i Løgumkloster

22 February 2020
Astrid Pedersen
Få hjælp til privat byggeri eller entreprenør opgaver hos din vognmand i Løgumkloster

Har du som privat person eller som entreprenør brug for hjælp til dit byggeprojekt i Løgumkloster? Så kan du med fordel kontakte Vognmandsforretning Peder Schmidt.

Hvilke services kan Vognmandsforretning Peder Schmidt tilbyde mig som privat person?

Er du husejer, kan du faktisk godt få brug for vognmands ydelser i ny og næ. Det kan for eksempel være i forbindelse med renovering eller ombygning af dit hus, eller hvis du står og skal opføre en tilbygning til boligen. I begge tilfælde vil du have brug for hjælp i forbindelse med leverance af bygge materialer og bortskaffelse af bygge affald.

Her kan Vognmandsforretning Peder Schmidt hjælpe dig. Vognmandsforretning Peder Schmidt råder nemlig over såvel ladvogne og varevogne i alle størrelser samt containere af flere forskellige typer, som egner sig perfekt til opbevaring af dit bygge affald, indtil det skal deponeres. Vognmandsforretning Peder Schmidt kan i denne forbindelse også sagtens være behjælpelig med såvel transport som tømning af containeren.

De smarte containere kan ligeledes bestilles når du skal ordne haven, og måske endda fælde træer og buske. Vognmandsforretning Peder Schmidt hjælper gerne med korrekt og forsvarlig bortskaffelse af dit have affald, hvis du ikke selv har mulighed herfor.

Vognmandsforretning Peder Schmidt hjælper de lokale entreprenører

I professionel sammenhæng indgår Vognmandsforretning Peder Schmidt gerne aftaler med entreprenører, som har brug for ydelser i forbindelse med byggeri. Ud over de gængse vognmands services så som fragt af udstyr og materiel – for eksempel bygge materialer eller elementer – kan Vognmandsforretning Peder Schmidt også tilbyde salg og levering af sand, sten, skærver og øvrige og grus materialer fra eget lager.

Du har mulighed for selv at afhente dit bestilte grus fra Vognmandsforretning Peder Schmidts lager på Industrivej, eller du kan få din bestilling leveret af Vognmandsforretning Peder Schmidt, enten på ladvogn med tip, eller i container med kran og grab.

Du kan finde din vognmand i Løgumkloster på pederschmidt.dk

More articles