Kan dit gulv klare en gulvafslibning?

20 April 2020
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis dit gulv er begyndt at se trist og slidt ud i din bolig i Kolding, er det meget naturligt, at du spørger dig selv, om du skal have foretaget en gulvafslibning af det. Hvis det er meget slidt, og du har fået slebet det flere gange før, kan det dog netop være, at du er i tvivl om, om det kan klare at blive slebet endnu en gang. 

En gulvslibning fjerner overfladebehandlingen og de øverste millimeter af gulvet. Det vil derfor ikke være særlig meget af selve trægulvet, der bliver fjernet. Derfor vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for dig at få foretaget en gulvafslibning, også selvom dit gulv af meget slidt. 

Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor gulvet er så gammelt, og der gennem tiden er foretaget så mange afslibninger og afhøvlinger af det, at det ikke længere er muligt. I det tilfælde vil du altid kunne få det at vide, når du får et tilbud på opgaven. 

Der findes en række forskellige firmaer, der kan give dig et tilbud på at få slebet dit gulv, når du bor i Kolding. Et af de firmaer, som det er en god ide for dig, at du henvender dig til, er gulvkanonen.dk. De har nemlig stor erfaring på området, og de har samtidig nogle meget fornuftige priser. Du kan derfor være sikker på, at du får en god service, og at du ikke betaler for meget. Det er dog altid en god ide for dig, at du kontakter flere firmaer. 

I mange tilfælde vil et gulvfirma som gulvkanonen.dk kunne give dig et tilbud på gulvafslibning uden at skulle se dit gulv. Du skriver bare til dem, hvor stort dit gulv er, og hvilken form for efterbehandling du gerne vil have af det. Hvis gulvet er meget slidt, kan det dog være nødvendigt, at de kommer hjem til dig for at vurdere det. 

More articles