Afliv det klassiske problem ved en skoreol

16 September 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man forsøger i ens hjem at anspore folk til at tage deres sko af ved, at man stiller en skoreol op, og her har man nok i forvejen et par sko stående, så folk kan se, at den skal bruges.

Man har også stillet en dørmåtte op, så folk kan skifte sko her, og hvis der er mange besøgende, så kan man trods alt bruge pladsen her, hvis skoreolen bliver fyldt op, så man ikke får alle de beskidte sko ind.

Det kan godt være, at folk siger, deres sko ikke er beskidte, men hvis man først siger ja til en person, så vil den næste også gå ind med sko på – og mange omgange af lidt skidt ender med at kunne ses.

Og man bruger rigeligt med tid i det daglige med at gøre rent, så man gider heller ikke støvsuge skoskidt op, feje jord sammen, tørre våde pletter op eller vaske indgroet snavs væk.

Så det var en god investering med den skoreol, fordi folk rent faktisk bruger den, men vi har stadig det velkendte problem: bøvlet med at tage dem af og på.

Få den komplet skoreol til at løse problemet

Hvis man er ung of frisk, så kan man måske stå på det ene ben, mens man tager den ene sko af, men ellers må man bøje sig ned og få ondt i ryggen af at være så foroverbøjet.

Og er man mange mennesker samlet i den snævre gang, så bliver det presset at finde plads, så man begynder at kigge efter en stol at sidde på – og så kommer folk alligevel ind med deres beskidte fodtøj!

Løsningen er at anskaffe sig en skoreol med bænk fra www.ideshoppen.com.

Tjek deres hjemmeside ud, og du vil se, at man kan få en skoreol, som man kan sidde på, mens man tager sko på.

Det vil især hjælpe de ældre besøgende.

 

More articles