Bananpandekager som det sunde alternativ
Sundere bananpandekager uden at gå på kompromis med smagen
Det kan synes som værende lidt for godt til at være sandt, at man må have lov til at spise pandekager til morgenmad med god samvittighed, og uden at du skal gå på kompromis med den lækre smag, som vi alle kender fra den klassiske pandekage. Dog er det ikke desto mindre, hvad der kan blive en realitet, hvis du giver dig i kast med at lave bananpandekager.
Vi ved alle sammen godt, at de klassiske pandekager smager helt fantastisk. Dog er det desværre ikke særlig sundt. Men fortvivl ej. For der er nemlig en løsning. Hvis du ønsker at kombinere pandekager med sundhed, så kan du med rette give dig i kast med bananpandekager.
Få en god og sund start på dagen med bananpandekager
Der er nemlig samtlige fordele ved at starte sin dag med bananpandekager. Én af de fordele er, at bananpandekager giver god energi til din krop. Bananpandekager indeholder hovedsageligt bananer, æg og mel. Til sammen udgør disse ingredienser en lækker og sund variant af en pandekage. Derudover mætter bananpandekager godt, hvilket medvirker, at du får en god start på dagen. Du får altså både god mæthedsfornemmelse og energi i mange timer frem. Mæthedsfornemmelsen, som du får ved at spise bananpandekager, skyldes, at æggene, som tilsættes, indeholder mange proteiner og ikke mindst sunde fedtsyrer. Derudover bidrager fibrene fra bananen og havregrynene også til mæthed og energi. Dette er uden, at dit blodsukker stiger usædvanligt meget.
Lækkert tilbehør til din bananpandekage
Hvis du alligevel foretrækker lidt ekstra sødme til din bananpandekage, er der et væld af lækre ting, du kan med rette kan servere til din bananpandekage. Til bananpandekager fungerer is og chokolade rigtig godt. Hvis man derimod vil fortsætte den sunde stime, så kan man til sin bananpandekage tilføje friske bær eller bærpuré, mandler eller andre nødder eller skyr.
Se mere på
https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager