Beskyt din bolig med effektiv videoovervågning

23 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne beskytte dit og din families hjem mod indbrud og tyveri? Så bør du overveje at installere videoovervågning i og uden for huset.

Hvorfor lade boligen overvåge?

Der er flere gode grunde til at indlemme videoovervågning som en del af din indbrudssikring. Først og fremmest har videoovervågning en afskrækkende effekt.

Et synligt opsat overvågningskamera uden for din bolig, ledsaget af tydelig mærkning, vil gøre potentielle misdædere opmærksomme på at de risikere at havne på film. Og det kan få de fleste til at genoverveje deres beslutning om at bryde ind i din bolig.

Sætter du et overvågningskamera op i hver rum inde i boligen vil du får den bedste dokumentation for indbruddet, skulle tyven alligevel beslutte sig for at gennemføre sit lyssky forehavende. På den måde kan du hjælpe politiet med opklaringen og samtidig stå stærkere når du søger om erstatning hos dit forsikringsselskab.

image

Kan jeg selv opsætte videoovervågning?

Den gode nyhed er at du faktisk selv kan implementere overvågning ved hjælp af overvågningskameraer i og omkring din bolig. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at kameraerne peger i en retning så de ikke overvåger andet end din bolig, og at data opbevares sikkert og forsvarligt.

Med videoovervågning pakker fra DKKamera kan du nemt og hurtigt installere kameraer til videoovervågning af din bolig, både udendørs og indendørs. Du kan købe pakker med det antal kameraer du behøver.

I pakkerne findes såvel kameraer som alt det nødvendige tilbehør, for eksempel kabler, beslag og lignende. Der medfølger samtidig udførlige anvisninger på hvorledes du selv monterer og installerer overvågningskameraer for at opnå den optimale videoovervågning af din bolig, og hvordan du bruger den medfølgende app.

Hos DKKamera finder du udstyr til videoovervågning til fornuftige priser og med kort leveringstid. Klik ind på DKKamera og se det store og velassorterede udvalg af overvågningskameraer.

More articles