Bevar dine tænder sunde og stærke med hjælp fra din tandlæge

04 June 2020
Astrid Pedersen

Du ved det med garanti allerede godt: Det er for længe siden du har været til tandlæge hvis du ikke kan huske hvad år det var. Alle mennesker bør opretholde en møde frekvens hos tandlægen på minimum én gang om året. Dette er den eneste måde hvorpå du kan forebygge alvorlige sygdomme i tænder og tandkød så som karies og parodontose.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Thorsø?

Er du bosat i området omkring Thorsø, Futting, Hvorslev, Vejerslev, Kongensbro, Fårvang eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller som din faste tandlæge.

Tandlæge Inge Møllers klinik har ry for at være lokal områdets hyggeligste – og det med god grund. Den lille klinik er befolket af et fasttømret team bestående af Tandlæge Inge Møller selv, autoriseret tandplejer Lone Rattenborg og klinik assistent Trine Rask Dideriksen.

Når du vælger Tandlæge Inge Møller som din tandlæge i Thorsø, er du således sikker på altid at blive behandlet af det samme personale. Klinikken har beliggenhed i et etplans parcelhus på Lokesvej, og er præget af en hjemlig og hyggelig atmosfære. Du vil føle dig særdeles velkommen i klinikken, som – foruden det kompetente personale, er befolket af state of the art tandlæge udstyr.

Hos Tandlæge Inge Møller er du garanteret en behandling som på én gang er såvel personlig som professionel. Du vil selv være medbestemmende i forhold til behandling af dine tænder, og blive grundigt informeret omkring såvel prisen på som varigheden af en eventuel behandling førend den påbegyndes.

Du kan altid booke tid til et tandlæge besøg hos Tandlæge Inge Møller via hjemmesiden tandlægeingemøller.dk . Lider du af tandlæge skræk bedes du informere om dette på forhånd. Så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling lige som der vil blive udvist ekstra agtpågivenhed under denne.

More articles