Bør man afprøve købet fra Love Lingeri først?

24 August 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har nok oplevet den der forlængede vittighedstegning af den situation, hvor en mand skal ind i en fræk butik for at købe sexet undertøj til sin kone, og så ved han ikke, hvilken størrelse der passer til konen derhjemme.

Og der er ikke tid til at tage hjem og undersøge det, og man vil nok komme til at tage fejl af nogle størrelser og læse forkert; og man spørger heller ikke konen direkte, da det er for privat – og afslørende for ens foretagende.

Så vittighedstegningen fortsætter selvfølgelig med, at den kvindelige ekspedient må afprøve tøjet for manden, eller man skal forsøge at koordinere i forhold til ekspedientens krop, om tøjet vil passe eller ej.

Men det er jo et reelt problem for mange, specielt mænd, at man skal regne ud, om tøjet kommer til at passe, så det bedste er vel, at man afprøver det først?

Hvem skal afprøve købet fra Love Lingeri?

Nu om dage handler de fleste mennesker dog online med den slags køb, så man ikke skal ud i en butik og føle sig pinlig over købet.

Men det gør så også, at man ikke har nogle størrelsesforhold at forholde sig til.

Heldigvis kan man nogle gange opleve, at der er skrevet størrelser på tøjet, så man kan sammenligne med det tøj, konen har derhjemme.

Men hvis man så har købt noget frækt undertøj fra Love Lingeri, og man gerne vil være sikker på, at det passer helt perfekt, så er der jo kun én, som tøjet er værd at afprøve på: og det er jo modtageren.

Og det vil afsløre den overraskelse, man er ved at komme med.

Det bedste er derfor at tage chancen ud fra de mål, man kan læse sig til, og så må man bare sige, at man ikke er helt sikker på størrelse, hvorfor det kan blive nødvendigt at bytte tøjet.

More articles