Brug for det bedste jagtudstyr – så se her

13 January 2019
admin

editorial

Det kan være en hel livsstil at gå på jagt

Du sidder og venter i skumringen. Det er lige på grænsen mellem dag og aften. Det er ikke varmt men heller ikke koldt. Du venter – på det helt rigtige øjeblik. Om et øjeblik kommer dit mål frem fra skovtykningen. Ud i det fri, hvor du kan få udsyn til at ramme præcist med det dødbringende skud.

BANG – skuddet giver genlyd mod skovens træer. Bukken falder til jorden, død uden den nåede at ænse noget som helst. Du gjorde hvad du skulle, og ramte millimeterpræcist første gang.

Det er den slags øjeblikke, du lever for som jæger. Du er i et med naturen, og respekterer den, og det som den giver tilbage til dig. Som jæger er du med til at holde bukkebestanden på et sundt niveau.

Sørg nu for at have det rigtige jagtudstyr

Du har selvfølgelig allerede styr på dit jagtgevær. Det er din forlængede arm når du er på jagt, og du kan betjene det perfekt selv i søvne.

Men husk nu, at der er andet udstyr, som kan være vigtigt for dig som jæger. Har du eksempelvis styr på dit høreværn? Det er nemlig vigtigt, at du sørger for at passe godt på din hørelse. Støjen fra et jagtgevær kan eksempelvis kommer helt op 140 decibel. Og det er rent faktisk langt over de 85 decibel, som er den grænse, hvor Arbejdstilsynet kræver anvendelse af høreværn.

Og hvad med en praktisk siddepude. Det lyder måske lidt sjovt, men husk på, at der kan være meget ventetid på en jagt. Og du kan gøre noget godt for dig selv ved at sidde lidt behageligt. Så anskaf dig en siddepude som kan pustes op, men også kan være selvoppustelig.

Du skal ramme præcist, så dit bytte dør på stedet. Derfor kan det være en fordel med en skydestok til at støtte geværet på. Så er du helt sikker på at geværet er roligt. og at du får det bedst mulig skud.

Hvor skal du købe dit jagtudstyr?

Du skal helt klart gå ind på xtragrej.dk. De har nemlig et stort udvalg i alt det jagtudstyr, som du kan få behov for. Med deres udstyr overlader du intet til tilfældighederne.

God jagt.

 

 

 

 

  

More articles