Brugte biler online – til fornuftige priser

21 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe din allerførste bil – eller nødvendiggør en voksende familie, at den til husstanden hørende vognpark skal udvides eller fornys? Så er det en god idé at tage et kig på det bugnende brugtvogns marked, som er tæt befolket med velholdte og velkørende brugte biler.

Måske har du allerede ladet dit tryllebinde af de mange reklamer på tv, som fremstiller de funklende nye og skinnende biler som var de verdens ottende vidunder, eller fordybet dig i alskens glittede brochurer fra bilmagasinerne, hvor hver enkelt bil fremstår som løste den egenhændigt verdens klima problemer med sin lave benzin økonomi.

Men her skal du for det første være opmærksom på det faktum, at reklamer ikke altid fortæller sandheden, og har det med at overdrive en smule (okay, en hel masse). For det andet bør du tjekke den samlede nypris. Sandsynligheden for, at du vil kunne betale denne i kontanter uden at skulle optage et dyrt lån, er relativt lille. Og selv hvis du kunne, ville du stadig se bilens nyværdi rasle af den inden for det første par år, hvilket da ville være ærgerligt – tænk at skulle bruge hele sin opsparing på et transportmiddel!

Find den nye bil på brugtmarkedet

I stedet kan du vælge at drage fordel af det faktum, at nye biler falder i værdi, og derfor kigge dig om efter en brugt bil af nyere dato. På markedet for brugte biler i Danmark vil du med stor sandsynlighed kunne finde en bil, som imødekommer dine behov, og som du vil kunne have glæde og nytte af i mange år fremover – til en brøkdel af den pris, du vil skulle betale for en fabriksny bil.

Du kan benytte forhandlernes egen portal Biltorvet.dk, som altid har opdaterede annoncer for velholdte, brugte biler. Læs mere på biltorvet.dk

More articles