Derfor skal I holde et brag af en firmafest

17 May 2020
Sara Mortensen

Det er ikke alle, der synes at en firmafest er lige vigtig at få afholdt. Nogle kan ikke se meningen med at skulle fest med sine kollegaer, som man har en daglig arbejdsgang med. Det betyder dog mere for fællesskabet end man lige tror. Man får et helt andet sammenhold, hvis man ses uden for arbejdstiden. Der vil altid være nogle som elsker fest og farver, og så vil der også altid vil være nogle, som ikke er helt lige så begejstret for fest og farver. Nogle vil helst ikke blande privatliv og arbejdsliv sammen, men det behøver man sådan set heller ikke. Man kan sagtens være med til en firmafest uden fx at drikke sig fuld eller dele hele sit privatliv. Så længe man møder op med et godt humør, så skal det nok blive en succes – uanset hvad man så har lyst til at dele eller drikke. 

Hvis man får et godt forhold til sine kollegaer, så vil arbejdsdagene ofte blive sjovere og man vil glæde sig til at tage på job, fordi man har et godt forhold til sine kollegaer. Alt dette vil bidrage til at man måske yder mere på jobbet, fordi man nyder at være der. Mange chefer afholder netop firmafester, for at pleje personalet. Så giver virksomheden denne fest til medarbejderne, for at sige “godt gået, I fortjener et brag af en fest og den giver vi jer”. Det er der mange medarbejdere, som sætter stor pris på. 

Hvordan får man nemt planlagt en god firmafest?

Nu har vi fået på plads, hvorfor det er en god idé at holde en god firmafest, så kommer det lidt mere besværlige og uoverskuelige – nemlig at få planlagt festen. Hvis man har travle dage på arbejdet, så kan det være noget af en opgave at skulle strikke en god fest sammen også. Men frygt ej, der findes heldigvis mange virksomheder i dag, som kan hjælpe med netop dette – fx lige her: https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/. Hvis man bare gerne vil have at det hele spiller, så kan man med fordel give stafetten videre til en virksomhed, som er vant til at sørge for gode firmafester, så I får lige den fest I ønsker jer. 

Du slipper for at stå for mad, pynt, lokale, musik, underholdning og mere. I skal blot sætte rammerne for hvordan I ønsker festen skal være, og så er der virksomheder derude som sørger for at det hele kommer i stand. Husk, I kan sammensætte lige den fest I ønsker. Hvis I vil have smukke lokaler og 10 retters mad, så er dette muligt. Hvis I i stedet vil have det lowkey med en håndbajer og en god hovedret, så er der også mulighed for det. Det gælder om at skabe en god fest, som passer til jer og jeres virksomhed.

More articles