Drømmer du om buffet ud af huset til din fest?

07 April 2021
Anne-Mette Hansen

editorial

En buffet er altid et godt valg til festen. Det giver dig mulighed for at servere noget, som alle kan lide. Det er også en nem måde at slippe for at skulle hyre en hel masse serveringspersonale ind. Du skal bare have et godt og centralt bord, hvor du kan stille buffeten an på. Nemmere bliver det altså ikke. 

Hvorfor vælge buffet? Læs med i denne artikel og få alle fordelene.

Buffet – derfor skal du vælge den

Der er mange fordele ved at vælge en buffet til din fest. Nogle af dem er:

1. Noget for enhver smag

Der er altid nogen, der ikke bryder sig om fisk. Eller en der ikke spiser kartofler med fløde. Eller noget helt tredje. Derfor er det bare lettere at bestille en buffet. Der vil næsten altid være flere slags kød og flere slags tilbehør. Det giver dig mulighed for at stille alle dine gæster tilfredse.

2. Nemt at stille an

En 3-retters menu kræver servering ved bordene. Det kræver en tallerken til hver ret, som også skal tages af igen. Det bliver med andre ord dyrt for dig i forhold til at hyre serveringspersonale. Vælger du i stedet buffeten, kan du let stille retterne an på ét bord. Her kan gæsterne selv gå op og tage de ting, de ønsker. 

3. Et lækkert valg 

Det er bare et skønt valg. En buffet er noget, de fleste godt kan lide. Det er dejligt at kunne gå op og tage for anden gang, hvis der var noget, man synes smagte ekstra godt. 

Find et godt cateringsfirma

Hvem skal levere din buffet? Der findes efterhånden rigtig mange cateringsfirmaer. En god buffet ud af huset kan sagtens fås billigt til omkring 100 kr. og op af – alt efter hvor mange retter du vil have. 

Gå gerne ind og læs andre kunders anmeldelser, før du vælger. 

More articles