En kassekredit online kan være en fordel for dit vedkommende

06 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man forestiller sig, hvor man normalt kan få en kassekredit, så foregår den slags oftest i bankerne, men det er også muligt at få kassekredit online, hvilket man blandt andet ser mange unge mennesker benytte sig af, når de leder efter de bedste kviklån på markedet.

Men man os lige starte med at forklare, hvad en kassekredit egentlig er.

I gamle dage kunne man købe på kredit i de fleste forretninger, fordi de fleste mennesker handlede de samme steder, som de boede i nærheden af, men den slags har ændret sig, hvor man rejser langt for både at handle, have det sjovt og opleve ting.

Dem, der udbyder en vare eller en service, vil gerne have betaling med det samme, eller når man ellers aftaler noget; men ved at få noget på kredit, kunne man udskyde betalingen, fordi man enten ikke havde penge på sig, eller man først kunne betale senere.

Nogle steder benytter man sig stadig af den forordning, men det er ved at være en sjældenhed.

Men en kredit i form af en kassekredit, altså en kredit i den kasse, hvor du har dine penge i, kan blive nødvendigt, hvor man giver dig et større beløb at benytte, selvom du reelt ikke har det liggende i form af en formue eller indtjening.

Det kan være, du har en uventet regning, skal betale for en bil eller lignende, hvor du så ved, at du mangler flere penge til dette, end du står med lige nu, men betalingen skal falde – så vil oftest din bank give dig en kassekredit, så du har flere penge at løbe på, end du egentlig har.

Der kommer så renter på den kassekredit, til du har lukket “det hul” igen.

Banken ser så på, om du er kreditværdi til at få kassekredit, kan stille sikkerhed med videre, men der er ikke de samme krav til den slags, når man låner på nettet, hvorfor flere og flere benytter sig af denne metode.

More articles