En new era cap er god som en forklædning

24 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er bestemt ikke fordi, at en New Era cap er anonym i sit udseende, for det er den bestemt ikke. Se bare her: https://high5shop.dk/collections/new-era-caps

Men du skal tænke på, at der er nogle gange, hvor man gerne vil gå under radaren, og det kan faktisk tiltrække alt for meget opmærksomhed, hvis man prøver at være klædt anonymt, fordi man så netop står ud blandt alle de andre.

Så når man er blandt folk, der kan lide at vise sig frem, så bør man faktisk gøre det samme, hvis man vil blande sig ind i mængden.

Er man ikke vant til at blive genkendt med en cap på, så er det jo endnu en god grund til at tage sådan en på, for så vil dem, der skal finde dig, ikke kigge efter en person med en cap på – og du kan trække skyggen ned over øjnene, så man bedre undgår øjenkontakt.

new era cap

Man kan bedre gemme sig med en New Era cap

Man kan være en kendis, som der gerne vil gå klædt i noget, som man ikke plejer at blive fundet i, for hvis nu man er kendt for at være i jakkesæt på den røde løber, så er man måske lidt mere svær at genkende, når man render rundt med sådan en New Era cap på.

Det behøver ikke være hele tiden, at man har den på, men man kan tit tage den på, om der er til en gåtur, en spisetur ude eller noget andet, hvor man gerne vil være lidt for sig selv eller kunne slappe af med den person, som man er ude sammen med, der gerne vil have en for sig selv, så man ikke skal snakke med en masse tilfældige mennesker, der genkender en.

Eller også er man en helt almindelig person, der har sagt til ens venner, at man blev hjemme, men så gik man ud alligevel, og så vil man ikke blive opdaget – her er den cap også god at bruge.

More articles