Få bedre varme for pengene med en Daikin varmepumpe

04 May 2020
Astrid Pedersen
Få bedre varme for pengene med en Daikin varmepumpe

Har du besluttet dig for at udskifte dit gamle fyr, er der alt at vinde på at vælge en mere miljø og klima venlig løsning. I denne kategori af moderne varmekilder på det danske marked finder du luft til vand varmepumperne. En luft til vand varmepumpe kan uden problemer udfylde fyrets rolle, når det handler om opvarmning af såvel brugsvand som cirkulations vand i dit hus.

Samtidig er en luft til vand varmepumpe langt mere energi effektiv end et gammelt, slidt fyr – og en del mere drift sikkert. En luft til vand varmepumpe skal ikke renses og vedligeholdes nær så ofte som et olie, gas eller pille fyr. Og så udnytter en luft til vand varmepumpe den tilførte energi meget bedre end et fyr, hvilket skåner såvel miljø og klima som din pengepung.

Hvorfor skal jeg vælge en Daikin luft til vand varmepumpe?

Den velrenommerede producent af luft til vand varmepumper Daikin har vundet flere priser for deres funktionelle varmepumpe design. De moderne Daikin varmepumper er særligt udviklet til det kolde og omskiftelige nordiske klima, og leverer således stabil og hurtig opvarmning af boligen selv ved meget lave temperaturer.

Hos Dansk Varme ApS finder du et stort udvalg af de lækre luft til vand varmepumper fra Daikin, og du kan altid finde de nyeste Daikin modeller i Dansk Varme ApS’ sortiment. De dygtige medarbejdere hos Dansk Varme ApS hjælper dig gerne med at finde en Daikin luft til vand varmepumpe som passer præcist til dine behov ud fra en specifikation af husets størrelse og husstandens forbrug. Og Dansk Varme ApS hjælper selvfølgelig også gerne med levering og installering samt indhentning af offentligt tilskud til opsætning af luft til vand varmepumper.

Du kan læse mere, og finde din nye Daikin varmepumpe hos Dansk Varme ApS, på hjemmesiden danskvarme.dk – klik ind og bliv klogere!

More articles