Få den bedste bistand ved boligkøb hos en boligadvokat

06 August 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når du køber ny bolig, skal du være opmærksom på, at ejendomsmæglers primære interesse er at sælge bolger – ikke at råde dig til at foretage den bedste handel. Og derfor bør du søge juridisk assistance andetsteds.

Hvornår kan man få brug for en boligadvokat?

Hvor mægler som nævnt er sælgers mand i en bolighandels situation, kan en boligadvokat sekundere dig som køber. Dette betyder, at din boligadvokat kun hjælper dig – og ingen anden – og udelukkende har dine interesser for øje. Boligadvokaten er uvildig og uafhængig af såvel realkredit institutter som banker og ejendomsmægler forretning.

Din boligadvokat er kun interesseret i at skaffe dig så god og reel en handel som overhovedet muligt. Dette sker ved saglig rådgivning, som tager udgangspunkt i din situation og i de forhold, som omgiver handelen. Du er med andre ord sikret en tryg handel, når du har en boligadvokat ved din side gennem hele processen.

Du behøver ikke at være bange for, at lejligheden eller huset går til anden side, blot fordi du ønsker at lade en advokat gennemse den nødvendige dokumentation. Du skal blot sørge for, at købsaftalen er forsynet med et advokat forbehold, inden du skriver under på den. Med et advokat forbehold er boligen reserveret til dig i de fjorten dage, det tager for advokaten at læse dokumentation så som regnskaber og budgetter, servitutter og statutter samt referater og general forsamlinger og diverse lokal planer igennem. Inden for de fjorten dage har du mulighed for at springe fra handelen ganske omkostnings frit, skulle advokaten finde forhold i dokumenterne, som kunne påvirke din beslutning om et køb.

Hvor finder jeg min boligadvokat?

Leder du således efter en dygtig og billig boligadvokat, som kan bistå dig hele vejen igennem dit boligkøb, kan du med fordel kigge på eboligadvokat.dk. Her finder du dygtige og erfarne boligadvokater, som står parat til at sekundere dig i processen. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/ 

More articles