Få det bedre med akupunktur

04 June 2020
Astrid Pedersen

Lider du af muskelspændinger, smerter i dine led, eller måske tilbagevendende hovedpine? Så kan du med fordel prøve en akupunktur behandling.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en af de alternative behandlings former med rødder i orienten som har vundet stort indpas i den vestlige verden. Selve behandlings formen bygger på den Taoistiske livs filosofi, ifølge hvilken det menneskelige legeme består af energibaner som kaldes for meridianer. I disse energibaner flyder livsenergien – også kaldet Qi eller Chi – frit og sørger ved sit flow for at holde livet i balance.

På den måde opretholdes sundheden i sjæl og krop. Hvis der opstår blokeringer i meridianerne, vil energien ikke kunne flyde frit. Dette vil medføre ubalance, som kan forårsage smerter og lidelser. Ved hjælp af de tynde nåle, som anvendes i akupunktur behandling, kan blokeringerne opløses og energien vil atter kunne strømme frit. Og på den måde genvinder kroppen sin evne til at reparere sig selv.

Hvem kan have glæde af akupunktur?

Alle mennesker som lider af smerter eller spændinger i musklerne vil kunne opnå en lindrende virkning ved hjælp af akupunktur. Akupunktur anvendes hyppigt i forbindelse med eksempelvis kiropraktor behandlinger, idet behandlingens effekt forlænges heraf.

Der ud over har patienter med allergier og høfeber berettet om gode langtidsvirkninger ved akupunktur, lige som migræne patienter kan have stor gavn af en afbalancerende akupunktur behandling. Øre akupunktur har gode virkninger i forbindelse med rygestop eller generel ændring af livsstil. Og som det sidste skud på stammen kommer kosmetisk akupunktur, som kan afhjælpe rynker og give huden i ansigtet en opstramning.

Hvor kan jeg få akupunktur i Odense?

Hvis du leder efter en dygtig behandler i Odense, som tilbyder akupunktur behandling, kan du med fordel vælge den velrenommerede Bon Santé Clinic. Du kan læse mere, og bestille tid til din første behandling, på bonsante.dk

More articles