Få hjælp til at styrke din kropsbevidsthed hos en kropsterapeut

02 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om psykoterapi som en behandling der egner sig til at løse mentale problemer. Men hvis du virkelig vil til bunds i disse er det vigtigt at få kroppen med. Og derfor bør du tjekke kropsterapi.

Øget krops bevidsthed med kropsterapi

Mange af os moderne mennesker lever mest i vores hoveder, og har en tendens til at forsømme kroppen. Dette er en skam, da krop og sind hænger uløseligt sammen.

Hvis man anskuer kroppen, sjælen, ånden og intellektet som adskilte enheder, bliver det svært at opnå nogen form for balance i livet. Det er vigtigt at forstå at følelserne er forankret i den kropslige oplevelse, og at kroppen husker på samme måde som – og i mange tilfælde bedre end – hjernen. Derfor bør du lære at lytte til din krop, og forstå dens signaler. Og denne lærdom kan du opnå gennem kropsterapi.

image

Kropsterapi – den ideelle stress behandling

Blandt de områder, hvor kropsterapi er særdeles anvendelig, er i forbindelse med et stress behandlings forløb. Stress er nemlig en sygdom som har stor indvirken på både krop og sind, hvorfor det er en god idé at lade disse få lige meget opmærksomhed når helings processen skal i gang. Derfor kan du med stor fordel føje kropsterapi til de behandlinger du gennemgår i forbindelse med dit stress forløb.

Hvor kan jeg gå til kropsterapi i Århus?

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren kropsterapeut i århus, som kan hjælpe dig med at få løsnet op for såvel fysiske som mentale spændinger, kan du finde hvad du søger hos Lisbeth Degn. Kropsterapeut Lisbeth Degn har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – kropsterapi, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med dine problemer.

Du kan læse mere, og kontakte Lisbeth Degn for en tid til en indledende behandling, via hjemmesiden lisbethdegn.dk.

More articles