Få rettet op på det skæve smil ved hjælp af Invisalign

27 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne have rettet tænder, men kæmper du stadig med tanken om at skulle være iført ”togskinner” som i din spæde ungdom? Så kan du ånde lettet op. Du vil nemlig her i 2021 kunne få rettet dine tænder på langt mere komfortabel vis – og det oven i løbet uden at det kan ses. Du skal blot vælge Invisalign skinner frem for fast monterede tandbøjler i metal.

Hvor kan jeg få rettet mine tænder ved hjælp af Invisalign?

Der er efterhånden mange tandlæger som tilbyder tandretning for voksne, enten med fast monterede bøjler eller ved hjælp af Invisalign skinner.

Du bør dog se dig godt for når du skal vælge hvem der skal forestå dit tandretnings forløb. Du bør vælge en tandlæge som har mange års erfaring inden for tandretning med Invisalign. På den måde er du sikker på at få det optimale resultat i form af et flot og regelmæssigt smil som kan holde sig smukt resten af livet igennem.

Er du bosiddende i nærheden af København eller Frederiksberg, kan du med stor fordel vælge den anerkendte klinik You Smile I Smile. Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige og erfarne tandlæger som fortrinsvis beskæftiger sig med Invisalign tandretning og som gennem de seneste mange år har hjulpet patienterne til flottere tænder.

You Smile I Smile kan hjælpe dig uanset om du slås med underbid, overbid eller krydsbid, eller om du blot ønsker at få tænderne rettet lidt til. En tandbehandling med Invisalign hos You Smile I Smile vil typisk strække sig over et halvt til halvandet år, med regelmæssige tjek på klinikken.

Du vil kunne få den bedste rådgivning og vejledning omkring dit behandlings forløb hos You Smile I Smile – læs mere, og book tid til en indledende konsultation, på You Smile I Smiles hjemmeside yousmileismile.dk.

More articles