Få uvildig hjælp til boligkøb hos en boligadvokat

06 August 2019
Astrid Pedersen

editorial

I forbindelse med en bolighandel vil sælger altid have støtte og bistand fra ejendomsmægleren. Som køber har du mulighed for at skaffe dig tilsvarende juridisk hjælp fra en boligadvokat.

Hvornår skal jeg kontakte en dygtig boligadvokat?

Når du står med købsaftalen til din drømmebolig i hånden, klar til at sætte din underskrift, bør du først og fremmest sikre dig, at denne er forsynet med det, der kaldes et advokat forbehold. Et advokat forbehold giver dig fjorten dage til at gennemlæse al den dokumentation, som hidrører fra bolighandelen, og som har relevans for dit køb. Det kan for eksempel være servitutter og statutter for den boligforening, hvori dit kommende hus skal ligge, samt lokal planer, af hvilke det vil fremgå, om der skal ske tiltage i området, som potentielt kan påvirke din boligs værdi. Det kan også være referater af seneste general forsamlinger for ejer eller andels foreningen, hvortil ønske lejligheden hører, eller budgetter og regnskaber, som kan afsløre en eventuel mangelfuld drift eller dårlig økonomi.

Det kan godt være vanskeligt for menigmand at overskue denne dokumentation samt de følgevirkninger, der måtte være. Det er derfor på dette tidpunkt, at du tager kontakt til din boligadvokat. Han eller hun er nemlig ekspert i at gennemskue eventuelle faldgruber i en bolighandel, og kan således hjælpe dig med at navigere trygt og sikkert uden om disse. Med advokat forbeholdet og en dygtig boligadvokat ved din side kan du altså være sikker på, at du foretager din handel på et oplyst grundlag – og at du har mulighed for at springe fra handelen uden at det kommer til at koste dig en øre.

Hvor finder jeg en billig boligadvokat?

Det behøver ikke engang at koste dig en formue at alliere dig med en erfaren boligadvokat. Hos https://eboligadvokat.dk/ finder du veluddannede boligadvokater, som står klar til at hjælpe dig med dit boligkøb.

More articles