Find behandling for misbrug online

29 July 2020
Johanne Hansen

editorial

Hvis du har udviklet en afhængighed, kan det være en god idé at lade dig indskrive på et misbrugscenter. På et misbrugscenter kan du nemlig komme i behandling for din afhængighed. Men hvor finder man egentlig et misbrugscenter? Og hvordan lader man sig indskrive?

Find dit misbrugscenter online

Vil du gerne lade dig indskrive på et misbrugscenter, er det en god idé at søge online. Ved at foretage en enkelt søgning på internettet, vil der nemlig komme et væld af foreslag op med misbrugscentre i Danmark. På den måde har du mulighed for at undersøge, hvilke misbrugscentre der kan tilbyde dig hjælp

Skal du finde et misbrugscenter, som du kan indskrive dig på, er det en god idé at læse mere om de forskellige centre. Det kan for eksempel være, at et misbrugscenter gør brug af en specifik arbejdsmetode, eller det kan være, at der er nogle særlige faciliteter til rådighed. Alt dette kan du blive meget klogere på, hvis du besøger de hjemmesider, som misbrugscentrene har oprettet. 

Hvordan lader man sig indskrive?

Vil du gerne lade dig indskrive på et misbrugscenter, er det en god idé at tage kontakt til det pågældende center. Dette kan ske på flere forskellige måder. Enten kan du selv tage direkte kontakt til et misbrugscenter ved at ringe eller skrive. Du kan ligeledes bede en af dine pårørende om at tage kontakt, hvis du ikke selv kan overskue handlingen. 

En tredje mulighed er, at du kan opgive dit navn og telefonnummer. Når du gør dette, vil du blive ringet op af misbrugscenteret. På den måde kan du få den hjælp, som du har brug for, uden at du selv behøver at foretage opkaldet. Når du ankommer til et misbrugscenter, vil der blive taget god hånd om dig. Typisk skal du gennemgå et lægetjek, hvorefter du vil få tildelt en kontaktperson, så du kan komme i gang med din behandling. 

 

More articles