Find brugt Suzuki online

19 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe bil? Så bør du i visse tilfælde overveje at købe en brugt bil af nyere dato.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Er du ung og i markedet efter din første bil er du sikkert ikke interesseret i at betale det hvide ud af øjnene for denne. Der er med sikkerhed langt sjovere ting at bruge penge på – og måske har du ikke lyst til at sætte dig i dyb gæld for et transportmiddels skyld.

Dette kan dog sagtens vise sig at blive aktuelt hvis du går efter en fabriksny bil. Disse er nemlig så dyre at de færreste vil kunne finansiere købet af en sådan uden at skulle optage et dyrt bil lån. De høje priser på nye biler i Danmark skyldes ikke mindst de skatter og afgifter som lægges oven i bilernes reelle salgspris af den danske stat.

Denne afgifts pålæggelse bevirker samtidig at bilens nyværdi rasler ned i løbet af de første tre til fem år af dens levetid. Du kan altså efter kort tid risikere at stå med en bil som er mindre værd end det du skylder i den.

Køb en brugt Suzuki – det betaler sig

Denne situation kan du undgå hvis du køber brugt. En brugt bil med et par år på bagen vil have gennemgået det værste værdi tab, og vil således kunne erhverves formedelst en brøkdel af nyprisen. Og vælger du en brugt bil i den billige prisklasse vil du faktisk med stor sandsynlighed kunne finansiere købet uden at skulle sætte dig i bundløs gæld.

Du kan for eksempel tage et kig på det store udvalg af brugt Suzuki hos diverse forhandlere. Hos Biltorvet får du et overblik over annoncer for brugt Suzuki til salg over hele landet. Se dem alle på Biltorvet.dk

More articles