Find de bedste og billigste brugte biler online

15 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal den hjemlige vognpark fornyes – enten med et ekstra medlem, eller som led i en udskiftning – er det en god idé at undersøge markedet for brugte biler førend du kaster dig ud i anskaffelsen af en helt ny én af slagsen. Brugte biler er nemlig ikke, hvad de har været – så at sige.

Før i tiden risikerede man hurtigt at få fingre i en rigtig smadderkasse, når man købte en brugt bil, og løb derfor en stor risiko. Nu om stunder holder bruge biler generelt en højere standard. Det er der to årsager til. For det første er nye biler mere solidt konstrueret og med en bedre udnyttelse af brændstoffet end biler af ældre dato.

For det andet skifter folk hurtigere deres biler ud – du kan sagtens være heldig at finde en brugt bil uden mere end 3 – 5 år på bagen. En sådan bil vil have mange kilometer og år tilbage i sig. Og så koster den typisk kun en brøkdel af den pris, den blev forsynet med da den var frisk fra fabrikken.

Brugte biler – billige og gode

Nye biler er nemlig utroligt dyre i anskaffelse i dagens Danmark, især på grund af de høje skatter og afgifter, som staten pålægger fabriksnye biler. Til gengæld rasler bilens værdi ned allerede fra det øjeblik bilen kører over kantstenen uden for forhandleren.

Dette værditab fortstætter over de næste år, hvorpå bilens værdi stabiliserer sig. Og det er her du skal slå til. Er du rigtig heldig, finder du en brugt bil af nyere dato, som ikke taber synderligt i værdi over de næste mange år, og som samtidig kan fungere som et stabilt transportmiddel for din familie så længe behovet er der. F

ind din nye, brugte bil online på forhandlernes fælles portal Biltorvet.dk

More articles