Find den bedste græstrimmer online

24 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sommeren er snart over os og med den en spirende og hurtigt voksende græsplæne. Det er på tide at trække plæneklipperen af stald eller garage og forberede sommerens græsslåning tjanser. Du kommer nok til at bruge en del timer på dette hvis du ønsker en veltrimmet plæne hele sommeren igennem. Og skal resultatet være helt perfekt bør du udvide havens maskinpark med en smart og moderne græstrimmer.

Hvad er en græstrimmer?

En græstrimmer – også kaldet en kant trimmer – er et særligt have redskab som bruges til at trimme kanterne på din græsplæne der hvor du ikke kan komme til med din plæneklipper. Det kan for eksempel være tæt på dine bede, eller under lavt hængende grene fra træer og buske.

Der er ingen grund til at græsset i din ellers flotte plæne skal vokse vildt på disse områder når du med en smart græstrimmer lynhurtigt kan skære det ned til den ønskede højde.

Hvor kan jeg finde den bedste græstrimmer til en billig penge?

I det online byggemarked 10-4 finder du et stort udvalg af billige græstrimmere fra mærker så som Black & Decker, Dewalt, Bosch, Makita, Stiga og Einhell. Samtlige producenter borger for den høje kvalitet og er blandt de førende på markedet når det handler om konsum værktøj og have redskaber.

Du kan vælge imellem benzindrevne græstrimmere og elektriske græstrimmere hvoraf de sidste fås med ledning eller med batteri. Der er fordele og ulemper ved alle modeller, og du bør sætte dig grundigt ind i dine behov før du køber en græstrimmer. Først og fremmest skal du vurdere størrelsen af din plæne og dernæst beslutte om du ønsker en græstrimmer med en stor rækkevidde eller om du kan nøjes med den begrænsede model.

Du kan læse mere om græstrimmere og finde den perfekte græstrimmer, på 10-4.dk

More articles