Find den perfekte suttekæde til dit barn

30 November 2020
Silje Hansen
Find den perfekte suttekæde til dit barn

Er du enten gravid og venter barn, eller har du en lille baby nu, kommer du ikke udenom at skulle forholde sig til en sut på et tidspunkt. En sut er fantastisk på mange måder, da det giver en masse fordele for forældrene og ikke mindst barnet selv. Det er dog ikke alle børn og babyer der er lige begejstret for en sut. Enten vil de slet ikke bruge en sut, eller også kan det næsten være umuligt at afvænne dem fra at bruge sut igen. 

Når barnet er træt, sulten eller lidt pylret er det her sutten gør sit arbejde. Det kan aflede barnet og få barnet til at falde til ro. Der sker dog tit det, at barnet taber sin sut. Det kan enten være hjemme eller ude. Dermed kommer der hurtigt skidt, snavs og støv på sutten, som jo ikke er det bedste for en baby. Det er her en suttesnor kommer ind i billedet. 

Hvilken suttesnor skal du vælge?

En suttesnor holder på sutten, så når den falder ud af barnets mund, vil den hænge fast på barnet. På denne måde ved du altid at sutten er tæt på barnet og ikke kan ramme jorden. Det er særligt en fordel om natten, hvis barnet vågner ved at græde, og du ikke kan finde sutten i mørket. Ved at have sutten i en suttesnor, kan du altid finde sutten til barnet, så du kan få din nattesøvn. 

Der er i dag et hav af forskellige suttekæder og suttesnore at vælge imellem. Du kan dermed vælge efter om det er en dreng eller pige, eller efter hvilken kæde som du synes er pænest og mest behagelig for barnet. 

Find et stort udvalg af suttekæder her

Hos børnebutikken.dk finder du et stort udvalg af billige suttekæder af høj kvalitet. Der er en suttekæde for enhver smag, hvorfor du med garanti gør dig en god handel

More articles