Find det bedste BH sæt i en online lingeri butik

23 August 2021
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om et smukt BH sæt med matchende BH og trusser? Så bør du gøre dig umage med at finde det sæt som er perfekt til dig.

Find en BH som passer

Når du skal vælge BH er det først og fremmest vigtigt at du kender din størrelse. En BH størrelse er angivet med et bogstav og et tal. Bogstavet står for skålens størrelse – for eksempel B, C eller D – og tallet angiver dit bustemål i centimer. Det kan godt være svært at vide om man er en 80C eller en 85D.

Samtidig handler det om at vælge den rette model. Og derfor er det en god idé at prøve nogle forskellige BH’er i en fysisk lingeri butik hvor du samtidig kan få optaget mål.

Vælg trusser i den rette model

Hvor det godt kan være lidt kompliceret at finde den perfekte BH forholder det sig en del nemmere med underdelen af BH sættet, nemlig trussen. Her skal du blot kende din trusse størrelse. Denne angives enten i et tal (for eksempel 38, 42, 44 og så videre) som du kender fra almindelige tøjstørrelse, eller med et bogstav så som M, L eller XL. Kender du din trusse størrelse er det nemt nok at finde trusser i den rette størrelse.

Også her bør du være opmærksom på modellen. Det er ikke sikkert at du føler dig godt tilpas i en minimalistisk G strengs trusse eller blot den fikse lille tanga trusse. Men derfor er der ingen grund til at fortvivle.

Har du brug for lidt mere støtte omkring maven og hofterne kan du i lingeri afdelingen sagtens finde tai trusser eller maxi trusser som er både flotte og frække. Og så behøver du ikke at skulle bekymre dig om deller eller topmave!

Du kan finde de flotteste BH og trusse sæt i den online shop på love-lingeri.dk

More articles