Find det rette bålfad til haven eller terrassen

24 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sommerferien 2021 bliver for mange danskeres vedkommende en staycation. Er du en af disse mange danskere, og planlægger du således en stille og rolig sommerferie i familiens egen have, bør du udstyre denne med det rette udstyr i form af havemøbler, legeredskaber, og måske endda et lækkert bålfad til snobrødsbagning og hygge om bålet i de lune sommeraftener.

Hvilken slags bålfad skal jeg vælge?

Når du står for at skulle købe et bålfad kan du vælge mellem flere forskellige varianter. Bålfade fås i mange forskellige størrelser og udformninger og kan være udført i forskellige materialer.

Du kan til din terrasse med fordel vælge et bålfad på ben, som ikke kommer i berøring med fliserne eller med trædækket på terrassen. På den måde måde undgår du skader på din terrasse. Og så er det samtidig nemt at flytte bålfadet rundt alt efter hvor I har lyst til at sidde.

Et bålfad til haven kan ligeledes antage forskellige former. Du kan for eksempel vælge et smart bålfad forsynet med ophæng til grillrist. Et sådant bålfad kan bruges på samme måde som en havegrill til stegning af pølser, bøffer, fisk eller grøntsager. Du kan oven i købet bage brød i gryde hvis denne placeres på grillristen, lige som du kan bage pandekager til ungerne – et stort hit i de tidlige aftentimer, eller til morgenmaden på terrassen.

Afhængig af din egen smag og dit øvrige udendørs decor kan du vælge bålfade udført i aluminium, rustfrit stål, smedejern eller overflade behandlet råstål. Du kan vælge et rundt eller et kantet bålfad – og så kan du tilvælge låg eller grill indsats til de fleste bålfade.

Hvor kan jeg finde det bedste bålfad?

Hos Ideshoppen finder du et stort og velassorteret udvalg af bålfade i top kvalitet. Du kan se dem alle i den online shop på https://www.ideshoppen.com/baalfade-220/ 

More articles