Find din nye altandør online

10 May 2022
Astrid Pedersen

Skal du have opført en ny altan, eller skal den eksisterende sættes flot i stand? Så bør du overveje dit valg af altandør. Og her bør du overveje muligheden af at vælge en dobbelt altandør.

Hvorfor vælge en dobbelt altandør?

Der er mange grunde til at vælge en dobbelt altandør frem for blot en enkelt dør. Når du vælger at forbinde stuen eller værelset med altanen ved en dobbelt altandør får du dobbelt så meget lys ind i rummet.

Du får en langt bedre udnyttelse af rummet og den ekstra plads som altanen repræsenterer. Og du kan rigtig få del i sommeren en dobbelt altandør selv om du opholder dig inden døre – det er blot at slå dørene op på vid gab, og lade den lune sommerbrise bringe havens dufte og lyde med sig gennem stuer og værelser.

image

Samtidig vil du med en dobbelt altandør få ekstra lys ind i din bolig i vinter halvåret. I de mørke måneder, hvor det er så som så med antallet af solskins timer, vil du med en dobbelt altandør rigtig kunne udnytte disse til fulde.

Du får, med andre ord, det bedste ud af din altan med en dobbelt altandør. Derfor bør du, såfremt du har pladsen dertil, vælge en dobbelt altandør frem for en enkeltfaget en af slagsen – det vil du ikke fortryde.

Hvor finder jeg en god enkelt eller dobbelt altandør?

Hvis du er på udkig efter en god altandør kan du finde et stort udvalg af såvel dobbelte som enkelte altandøre hos Klarfönster. Når du køber din nye altandør hos Klarfönster kan du være sikker på at denne holder en solid og slidstærk kvalitet, og at den kan holde i mange år.

Du kan se det velassorterede udvalg af flotte og billige altandøre i den online shop på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

More articles