Find din ønskebil med flexleasing for privatpersoner

27 August 2020
Astrid Pedersen

Går du og overvejer at anskaffe en bil, men ønsker du ikke at være bundet på hænder og fødder? Så kan du med fordel overveje flexleasing.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en form for leasing model hvor bilens fulde registrerings afgift ikke betales på én gang. I stedet bliver udgiften til registrerings afgiften delt ud i mindre rater. Disse rater betales sammen med leasing prisen hen over den periode hvor du leaser bilen. Raternes størrelse afhænger af flere faktorer, her under bilens alder og størrelsen på bilens registrerrings afgift. Den laveste sats finder du på biler som er over tre år gamle.

Flexleasing anvendes som oftest i forbindelse med leasning af biler i luksus klassen da det så bliver nemmere for kunden at betale den høje registrerings afgift. For leasing selskaberne betyder de gældende regler at de kun skal betale den forholdsmæssige registrerings afgift for bilen i leasing perioden. På den måde er flexleasing en god forretning for både kunden, som får en god bil til en overkommelig månedlig pris, og for leasing selskabet.

Blandt de øvrige fordele ved flexleasing modellen kan nævnes at penge bindingen i bilen er mindre ved flexleasing end ved et bil køb. Samtidig giver flexleasing dig mulighed for at skifte mellem forskellige køretøjer. Hvis du for eksempel gerne vil cruise rundt i en cabriolet om sommeren, men synes en opvarmet kabine i en coupe eller i en sedan er sjovere om vinteren, kan du realisere drømmen med flexleasing. Og endelig er bil forsikringen på en flexleaset bil billigere fordi det udelukkende er bilens faktuelle værdi – ikke registrerings afgiften – som skal forsikres.

Hvor kan jeg flexlease en bil i Danmark?

Hos SpecialCars i Hvidovre kan du gøre drømmen om en lækker luksus bil til virkelighed gennem flexleasing. Du kan læse mere på specialcars.dk

More articles