Find dit misbrugscenter online

29 July 2020
Johanne Hansen

editorial

Et misbrugscenter er ofte ikke et sted med store prangende skilte, som ligger inde i byen. Derfor kan det være svært at finde frem til et misbrugscenter, hvis du har brug for behandling af afhængighed. Heldigvis findes der visse metoder, som du kan benytte, hvis du vil finde frem til et misbrugscenter, hvor du kan lade dig indskrive. 

Søg på internettet

Skal du finde et misbrugscenter, hvor du kan lade dig indskrive, er den allernemmeste metode at søge online. I dag er det nemlig muligt at søge online, uanset hvor man befinder sig. Således kan du blot finde din telefon frem og foretage en søgning, hvis du vil finde et misbrugscenter. 

Når du søger online, vil du blive mødt med mange forskellige misbrugscentre i Danmark. På den måde er det muligt for dig at se, hvilke muligheder du kan gøre brug af, når det gælder behandling. Vil du vide mere om de forskellige misbrugscentre, kan du altid besøge deres hjemmeside. De fleste misbrugscentre har nemlig en hjemmeside, hvor de har skrevet en smule om hverdagen og personalet på det pågældende sted. 

Tag kontakt til et misbrugscenter

Har du først fundet et misbrugscenter online, er det bare om at tage kontakt. Tager du ikke kontakt til et misbrugscenter, er det nemlig ikke muligt at komme i behandling. Således er dette et skridt, som du må tage, hvis du vil ud af din afhængighed. 

Hvis du synes, at det er skræmmende at ringe til et misbrugscenter, findes der ligeledes ordninger, hvor misbrugscenteret ringer til dig. Alt du skal gøre her er blot at skrive dit navn og dit telefonnummer. Når du har gjort dette vil misbrugscenteret ringe til dig, og på den måde slipper du for selv at ringe op. Ved at snakke med personalet har du mulighed for at aftale nærmere omkring din indskrivelse og behandling. 

More articles