Find en ungdomsbolig i Jammersbugt

10 June 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Er du blevet accepteret på et universitet i Nordjylland eller anden form for uddannelse, og har du brug for en bolig, kan du med fordel undersøge mulighederne for en ungdomsbolig udenfor de nærmeste storbyer. Ikke alene vil du som udgangspunkt nemmere finde en, den vil typisk også være billigere og i bedre stand. Du kunne f.eks. undersøge mulighederne for en ungdomsbolig i Jammerbugt.

Ved siden af at det er betydelig nemmere at finde en ungdomsbolig, er det også nemmere at få en større bolig i samme område, når man som udlært eller færdig på universitetet. Man skal heller ikke undervurdere, hvor smukt et sted man kommer til at bo. Samtidig er man ikke særlig lang væk fra byen, skulle man have lyst til at udnytte og undersøge deres muligheder.

bolig

Studiejobs og bolig

En af de årsager der er med til at få flere til udelukkende at lede efter en studiebolig i storbyerne, er holdningen om, at det er det eneste sted, hvor man kan finde et job, som er med til at holde en mæt under ens uddannelse.

Men det passer ikke, yderområdernes virksomheder har lige så meget brug for fleksible medarbejdere, herunder studiemedarbejdere, som virksomhederne i byen. Det kan endda vise sig at det er nemmere at få et job, da konkurrencen ikke er så stor. Det har den ekstra fordel oven i, at man kan have større mulighed for at forsætte, når man er uddannet. 

Din nye kommune ved at der skal en ekstra indsats til, for at tiltrække nye borgere og det gælder også unge, der har brug for en studiebolig. Det betyder i praksis, at de blandt andet sørger for, at nye borgere, som har brug for et nyt job bliver præsenteret for områdets virksomheder. Det er en ordning der har store fordele for alle tre partnere.

More articles