Find makeup og kosmetik online

14 March 2019
Astrid Pedersen

editorial

De fleste af os er interesserede i at tage os så godt ud som overhovedet muligt – til hverdag såvel som til fest. Til dette formål anvender især kvinder makeup i større eller mindre omfang. Mange kvinder vil i det daglige nøjes med en BB creme, en lip gloss og lidt mascara – måske en tynd eyeliner – til at fremhæve de mest markante træk, og samtidig få en jævn teint. Andre foretrækker en mineral foundation, som fordeles med en børste, og indarbejdes i hudens struktur for at give det mest naturlige look.

Kvinder, som har en ujævn hudtone – for eksempel forårsaget af karsprægninger eller solskader – vil måske have brug for en mere kraftig og dækkende makeup, eventuelt oven på en primer, da pletter og skjolder kan få huden til at fremstå ældre, end den er. Og er man lidt vinterbleg, vil lidt ekstra farve i form af en farvet dagcreme være på sin plads – også i det daglige, da man gerne vil se frisk ud på jobbet.

Vælg den rette makeup til din hudtype

Selv om du sikkert allerede ved, at det ikke er en god idé at bruge den samme makeup i dagslys, som du ville anvende når du skulle til fest, bør du også være opmærksom på, hvilken makeup du vælger, afhængig af hvilken hudtype, du har. For det første skal du være opmærksom på, om du har tør, sensitiv, fedtet eller måske ældre hud. Tilhører du den gruppe, som har tendens til fedtet hud, bør du vælge en makeup uden olie, da din hud ellers let vil komme til at skinne. Og har du tør hud, skal du vælge en makeup med plejende ingredienser, som beskytter huden mod yderligere udtørring.

Når du har fundet den makeup, som passer præcist til dig, kan du med fordel bestille den online hos https://www.sephora.dk/makeup-1/ 

More articles