Fix boligen op før salg

21 October 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Inden du kontakter en ejendomsmægler med tanke om at sælge din bolig, er det en god ide at gøre den salgsklar. Ikke alene vil du måske få en bedre vurdering, men din bolig vil også være langt nemmere at sælge. Er det et hus du sælger så start med at få din have pæn. Ryd op, smid ud, slå græsset og fjern ukrudt Køb et par planter og sæt et par potteplanter, så det ser pænt og hyggeligt ud når du får ejendomsmægler og evt. købere på besøg. 

Indvendig skal du gøre det samme. Ryd op og smid ud med hård hånd. Du skal fjerne alt og få din bolig til at se lys og rummelig ud. Du skal have en evt. køber i tankerne, når du ryder op og fjerne ting.

Få malet din bolig

Ud over at få smidt ud og ryddet op i din bolig, er det en god ide at få malet. Især hvis det er lang tid siden eller hvis du har farver på væggene. Få malet dine vægge i en neutral hvid farve, så evt. købere nemmere kan se deres egne møbler i boligen. Husk også at købe nogle blomster og sæt dem omkring i boligen. Det er penge der er givet godt ud. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/maler-greve/.

Når du skal finde en maler til at male din bolig, er det en god ide at kontakte flere og få dem til at sende et tilbud. Det er en god ide at kontakte mindst tre forskellige, da du dermed få bedre overblik over prisniveauet og undgår at sige ja tak til den dyreste. Det er en god ide også at høre hvilken maling de bruger. Der er stor forskel på pris og kvalitet og i dette tilfælde vil en god kvalitets maling ikke være nødvendig. 

More articles