Fleur by Carat – elegante og raffinerede diamantsmykker

10 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du en smuk og elegant smykke gave til kvinden du elsker? Så bør du overveje en Fleur by Carat ring.

Hvad er Fleur by Carat?

Fleur by Carat er det danske smykkehus Carat Diamanters egen kollektion af smukke og elegante smykker med diamanter.

I kollektionen Fleur by Carat finder du fingerringe, halskæder og øreringe prydet med de smukkeste ægte diamanter i et unikt blomstermønster – der af navnet Fleur by Carat. Smykkerne er fremstillet i hvidguld, rosa guld og almindeligt guld, og er besat med diamanter i forskellig størrelse.

De elegante ringe egner sig perfekt som forlovelses ringe eller morgengaven til den nybagte brud. Du kan vælge din Fleur by Carat ring med udelukkende diamanter, eller med diamanter i kombination med andre ædelstene som for eksempel rubiner, safirer, smaragder eller perler.

Med de smukke Fleur by Carat ringe, som er fremstillet af Carat Diamanters egne guldsmede, ågr du sjældent galt i byen når det handler om at finde den rette smykke gave til kvinden i dit liv. Og har du brug for en ekstra gave kan du vælge et sæt raffinerede øreringe eller en elegant halskæde som designmæssigt matcher ringen.

Køb Fleur by Carat smykker online

Fleur by Carat fremstilles og forhandles eksklusivt hos Carat Diamanter – en dansk smykke butik med egen smykke værksted. Du kan finde en lang række gode brands hos Carat Diamanter, og bestille dine smykker online. På den måde slipper du for at skulle besøge en fysisk smykke forretning. Og du får selvfølgelig leveret dine varer direkte til døren.

Foruden Carat Diamanters egne kollektioner finder du i den online shop smykker fra designere så som Jeberg Jewellery, Julie Sandlau, Line & Jo, Mads Z., Nordgreen Copenhagen, Ole Lynggaard Copenhagen, Scrouples Jewellery, Susanne Friis Bjørner, byBiehl og Blossom Copenhagen. Klik ind og se dem alle på caratdiamanter.dk.

More articles