Fordele ved at vælge miljøvenlige havemøbler

31 December 2020
Lykke Holzmann Søby

editorial

At tage et valg, der er venligere over for vores planet, er kun toppen af ​​isbjerget af fordelene ved at købe miljøvenlige havemøbler. Selvom det normalt koster mere på forhånd, er kvalitetsmøbler lavet af bæredygtige materialer ofte en mere økonomisk beslutning i det lange løb.

Pas på planeten

At vælge et miljøvenligt design starter med at lede efter møbler, der er holdbare og bygget til at holde. Køb tidløse stykker, som du gerne vil have i 10 år eller mere. Når du er klar til noget nyt, kan du måske tilbyde dine gamle havemøbler til en ven eller et familiemedlem, så de har mulighed for at nyde møblet ligesom du har gjort. Du kan også sælge det.

Tidens trends

Tidligere har folk haft en vane med at købe produkter der ikke holder særligt længe og så blot smidt dem ud efter kort tids brug, når de går i stykker eller tidens trends har ændret sig. Men nu er der meget mere opmærksomhed omkring ting, der kan holde til vind og vejr.

Går aldrig af mode

Naturlige materialer bliver gradvist den almindelige præference for high-end havemøbler, både for deres evne til at modstå barske vejrforhold og for deres æstetiske appel. De fleste gode havemøbelkollektioner har en meget jordisk og organisk stil, der passer godt ind i udendørs omgivelser.

Hvor kommer materialet fra?

At undersøge kilden til møblets materialer vil fortælle dig meget om dets miljøpåvirkning. Et stort udvalg af havemøbler er lavet af teak i fantastisk kvalitet, der er dyrket i bæredygtigt forvaltede plantager. Det tager 50 år at dyrke et teaktræ til en brugbar størrelse.

Skal behandles med omhu

Teak er et utroligt hårdt træ, så hvis du vedligeholder dine teakmøbler, kan du nemt få 10 til 20 år ud af det. At behandle dine havemøbler med omhu gør en enorm forskel i at holde det på lang sigt. Ligesom en bil er der behov for vedligeholdelse for at sikre dens levetid.

Besøg husblog.dk og bliv endnu klogere på bæredygtige havemøbler

More articles