Frisk dit badekar op med ny emalje

26 September 2021
Astrid Pedersen

Står der et badekar på badeværelset i dit hus eller i din lejlighed, men får du det aldrig brugt, fordi det er grimet, skjoldet og plettet på indersiden? Så har du sikkert overvejet at smide det ud og anskaffe et nyt.

Men det er måske slet ikke nødvendigt. Du kan nemlig med stor sandsynlighed få renoveret dit badekar så det kommer til at stå som nyt.

Hvordan får jeg mit badekar pænt igen?

Det er faktisk ikke så svært at få det gamle, slidt badekar til at skinne på ny. Det kræver blot hjælp fra en fag specialist – en såkaldt professionel badekarsmaler.

Når du lader en badekarsmaler tage sig kærligt af dit badekar har du garanti for et smukt og holdbart resultat. Badekarret vil blive forsynet med en ny, stærk emalje som kan holde sig smuk og strålende i mange år fremover. Og så vil du atter have en indbydende ramme om såvel dine børns aftenbade som din egen hjemmespa.

Reemaljering – et job for de professionelle

Selve processen med reemaljering af badekar minder meget om den procedure som anvendes i forbindelse med en autolakering.

Lige som du ikke selv ville forsøge dig med at omlakere din bil bør du heller ikke overlade jobbet med reemaljering af dit badekar til amatører, eller for den sags skyld selv kaste dig ud i projektet. Her skal der professionelle kræfter på banen i form af en dygtig badekarsmaler.

En badekarsmaler er i besiddelse af såvel det rette håndelag som de påkrævede redskaber. Dette er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat, nemlig en ensartet og hårdfør overflade på karrets inderside. Og en badekarsmaler kan løse opgaven på ganske få timer, hvorpå du allerede efter et døgn atter vil kunne tage dit nyligt emaljerede badekar i brug.

Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på professionel reemaljering.

More articles