Gør det nemt ved betaling ved lakering

26 September 2019
Anders Lundtang Hansen
Gør det nemt ved betaling ved lakering

Når der skal betales i dit firma for at have fået udført en lakering på for eksempel din bil, hvilke betalingsmuligheder giver du så kunderne?

Man siger nogle gange, at mange mennesker bliver overvældet af at have for mange valg, så de bliver helt paf over, hvad de skal vælge, så som udgangspunkt siger man, at der ikke skal være for mange – medmindre det er bland selv slik – når man skal tage et valg om noget, hvor man blot skal have en enkelt eller få.

Men forskellen ved at tage et valg efter noget, man ikke har, og så at skulle tage et valg efter, hvad der passer en bedst, så skal man sørge for, at man har rigeligt med muligheder for dette.

Netop dette gør sig gældende, når man skal betale for for eksempel en omgang lakering, men man behøver ikke giver uendelige muligheder, og nogle er dog også blevet udfaset, mens andre ikke har grebet nok om sig.

Man må sige, at de mest almindelige former for betaling i dagens Danmark på nuværende tidspunk må sige at være:

– Kontanter
– Kort
– MobilePay
– Faktura ved bankoverførsel

Disse fire former for betaling må sige at være de mest foretrukne, mens den med faktura til betaling senere mest bliver brugt af andre firmaer, mange betaler med kort, og de fleste mennesker er også kommet med på kontaktløs betaling med kort også.

Dog må man sige, at den gamle “fluesmækker” er ved at være udfaset, så den behøver man ikke have som mulighed.

Bitcoin har heller ikke haft den forventede succes, som finansverden gættede på, så den mulighed kan man også droppe.

Lad dog være med at give kredit, også selvom folk generelt er gode til at betale, og drop at udveksle gode og varer som betaling, da dette ikke kan registreres i regnskabet på samme måde som andre betalingsformer.

Mangler du lakering?

Løsningen er her: http://www.amagerautolakering.dk/

More articles