Har du prøvet at bruge dine havemøbler indenfor?

27 December 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nej, vi mener ikke, om du har prøvet at opbevare dine havemøbler indenfor, når du ikke skulle bruge dem, eller du netop skulle flytte på dem for at huske, om uret skulle en time frem eller tilbage alt efter årstiden.

Her har du nok heller ikke stillet dem indenfor i stuen, køkkenet, værelserne med videre, men nok nærmere i et skur eller i en garage.

Men vi skal netop se på, om man kan bruge havemøbler indenfor som almindelige møbler til erstatning for de møbler, man ellers køber til at bruge indenfor.

Og vi mener ikke på en “snydemåde” som at have dem på en altan, hvor der er direkte adgang fra ens lejlighed, så man trods alt ikke er ude i haven på noget tidspunkt.

For bare fordi, nogle producenter har skabt nogle møbler med den tanke at blive brugt udenfor og lavet derefter, så er det jo op til dig selv, om du også vil bruge dem indenfor.

Nogle havemøbler kan gå an indenfor

Det har jo længe været moderne at blande møbler, så man ikke behøver have et sæt med borde, stole, lænestol og sofa, men hvor man måske køber noget brugt, andet fra nyt, og noget får man af ens venner, så det er sammensat fra mange forskellige sæt.

Så man kan jo sagtens finde et lille havebord som et hyggebord indenfor, man kan dele en kop kaffe ved, hvor der også er nogle stole til.

Et godt havebord kan også bruges som sofabord, men det er nok vigtigt at understrege, at den slags skal købes fra nyt, så det ikke har stået udenfor før – eller som minimum er blevet købt, men så aldrig brugt udenfor, før man køber det af private brugere.

Mange havemøbler er dog meget robuste og tunge i det, så det kan være lidt for svært at flytte rundt på dem indenfor, men har man kræfterne til det, så kan man da bare prøve sig frem!

More articles