Her kan du få tilskud til en varmepumpe

26 February 2022
Silje Hansen

editorial

En varmepumpe kan være en rigtig god investering for både private og erhverv. Især hvis du i dag anvender et oliefyr, gasfyr eller træpillefyr til at opvarme din bolig med. Udover at kunne spare penge hver måned på energi, så kommer du også til at bidrage positivt til miljøet. En varmepumpe er nemlig bedre og mere skånsomt for miljøet. 

Der findes i dag mange forskellige varmepumper du kan vælge mellem. Her er det naturligvis en fordel at vælge en varmepumpe, som er i stand til opvarme det aktuelle rum. Det skal også være en varmepumpe der passer ind i dit budget. En varmepumpe kan nemlig koste helt op til 100.000 kroner – 130.000 kroner. Her er der heldigvis mulighed for at få et tilskud til varmepumpen. Det kan du fordi det er en miljøvenlig løsning som staten gerne vil støtte op omkring.

tilskud til varmepumpe

Hvordan får du tilskud til en varmepumpe?

Generelt kan du få op til 25.000 kroner i tilskud til en varmepumpe. Det kræver at du ansøger om det som håndværkerfradrag. Det kan du faktisk også stadig få, selv hvis du vælger en varmepumpe på abonnement. Dermed kan du stadig få et håndværkerfradrag på 25.000 kroner uden at du selv skal betale 100.000 kroner eller 130.000 kroner. Du kan med et abonnement på en varmepumpe nøjes med at slippe 7.500 kroner. Det vil også give dig en lavere månedlig ydelse om måneden på abonnementet.

Ved at vælge en varmepumpe på abonnement, så sørger udbyderen for at indberette det, så du kan få håndværkerfradraget.

Fordele ved at vælge en varmepumpe på abonnement

Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe på abonnement. Du slipper for at købe, installere og montere en varmepumpe. Det klarer virksomheden for dig, som du abonnerer hos. Det kan f.eks. være hos naervarme.dk. Her kan du også læse mere om tilskud til varmepumpe.

More articles