Husk at sige tak for godt samarbejde med en kundegave

15 December 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Har du mange kunder, hvor I har et godt og tæt samarbejde i løbet af året, er det en god ide, at du viser, at du sætter pris på jeres relation ved at give dem en gave her til jul. Selvom det er en lille gestus, som du ikke behøver at bruge de store penge på, vil det alligevel være noget, som dine kunder lægger mærke til og husker. De vil derfor kun tænke mere positivt om din virksomhed i fremtiden – og det er jo kun godt for dig. 

Hvis du ikke gider at bruge en masse tid på at finde kundegaver, kan du gå ind på en webshop som julefabrikken.dk. De har nemlig specialiseret sig i at forhandle gaver til både kunder og medarbejdere. De har derfor et stort udvalg af julegaver til kunder. Der er langt vægt på, at det både er noget, der ser flot og indbydende ud, og at det er noget, der har en høj kvalitet. 

image

Chokolade er en oplagt gave til dine kunder 

Hvis du ikke ved, hvad du skal give dine kunder i gave, er det oplagt, at du giver dem en æske chokolade. Dem har de også rigtig mange af hos julefabrikken.dk. Det er flotte og indbydende æsker med chokolade, som dine kunder helt sikkert vil sætte pris på. 

Fordelen ved at give chokolade i gave til dine kunder er, at der jo typisk er mange forskellige medarbejdere i den virksomhed, du samarbejder med. Derfor vil du ikke bare kunne give en kaffekande, for hvem skal så have den? Chokoladen kan de nemt dele på et kundemøde eller have stående i kantinen, så alle kan forsyne sig med den. Det vil derfor være helt perfekt. 

Har du nogle kunder, der er enkeltmandsvirksomheder, kan du selvfølgelig godt vælge at give dem en ting. I det tilfælde er det måske lidt voldsomt at give dem en kæmpe æske chokolade, når du ved, at de selv skal spise den. 

More articles