Hvad er telemarketing? Læs med her

30 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for hjælp til salg og marketing? Så handler det om at finde det rette bureau. Og her kan du med fordel overveje et bureau, som beskæftiger sig professionelt med telemarketing.

Hvad er telemarketing? En kort introduktion

I forrige århundrede, da telemarketing trådte sine barnesko, var fænomenet egentlig en aflægger af den traditionelle dør til dør salgsmetode – det man også kalder cold canvas. Datidens telemarketing medarbejdere var deciderede telefon sælgere som en til en kopierede de metoder som blev anvendt af de rejsende sælgere, og benyttede telefonen som medie til at sælge produkter og abonnementer.

Med tiden er konkurrencen dog blevet så stor at det har været nødvendigt for telemarketing at udvikle sig på alle områder for at fange kundernes opmærksomhed. Dette har krævet udvikling af ny teknologi, effektive måle metoder – og selvfølgelig uddannelse af særlige telemarketing medarbejder.

En telemarketing medarbejder, telemarketing konsulent, telemarketing sælger eller phoner, som det også kaldes, skal nemlig have særskilt talent for at brænde igennem via telefonen. Som telemarketing medarbejder har man ikke samme fordele ved at kunne møde kunden face to face som en almindelig sælger. Det betyder at man som telemarketing sælger ikke kan præsentere et produkt fysisk eller benytte redskaber så som krops sprog eller mimik.

Det kan også være vanskeligt at aflæse kunden når man kun har stemmen at forholde sig til. Og det er ekstra svært at fange og fastholde kundens opmærksomhed når man kun har telefonen.

Hvordan kan telemarketing hjælpe mig?

Står du således med et produkt som kan virke vanskeligt at afsætte ad normale kanaler, og har du brug for en effektiv salgs og marketing kampagne, er telemarketing måske perfekt for dig.

Hos Copenhagen Telemarketing ApS kan du altid få en uforpligtende samtale omkring dine behov for en fast tilknyttet telemarketing konsulent. Læs mere på copenhagentelemarketing.dk.

More articles