Hvad kan jeg opnå ved at skifte til en varmepumpe?

08 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Du kan opnå store gevinster ved at anskaffe en varmepumpe og benytte denne som boligens primære opvarmnings metode.

Uanset om du vælger at skifte de gamle el radiatorer ud med luft til luft varmepumper, eller fyret med en luft til vand varmepumpe, kan du se frem til store besparelser på din varmeregning. En varmepumpe vil nemlig altid være mere energi effektiv end de konventionelle opvarmnings former, hvorfor du vil kunne barbere en ordentlig luns af dine årlige udgifter til opvarmning af dit og din families hus.

Der ud over vil du med en varmepumpe kunne reducere husstandens samlede CO2 aftryk ganske betragteligt. I kraft af sin effektive udnyttelse af den tilførte energi vil en varmepumpe nemlig skåne klimaet i langt højere grad end et gammelt, udtjent fyr eller dyre el radiatorer. Og så får du samtidig en del moderne bekvemmeligheder når du vælger en varmepumpe løsning.

image

Varmepumper – smarte og besparende

Med luft til luft varmepumper får du eksempelvis mulighed for at fjernstyre dine varmepumper. Det betyder at du via en app kan tænde for dine varmepumper inden du kører fra arbejde. På den måde kan du komme hjem til opvarmede stuer og værelser uden at varmepumperne behøver at køre dagen lang.

En luft til vand varmepumpe er en del mere driftsikker end et gammelt fyr, og skal ikke hele tiden tankes op med brændstof. Og du vil stadig kunne skrue op for radiatorerne eller tage lange, varme bade uden at få dårlig samvittighed over for hverken din pengepung eller vores alle sammens klima.

Lad Amalo hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe

Amalo er en dansk VVS virksomhed som har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper. Hos Amalo kan du få den bedst kvalificerede hjælp til valg af en luft til vand varmepumpe der passer til din bolig. Klik ind og læs mere på Amalo.dk.

More articles